onsdag den 6. november 2013

Reflektioner over forløb den 6.11.2013

Dagen starter noget kaotisk med et væld af spørgsmål til Hanne af problemløsningsmæssig karakter. Frustrationsniveauet er højt.

Det værste ved at lære noget nyt er, at det er noget man ikke ved noget om.

Jeg er noget optaget af, at der lægges 2 betragtninger ind i WEB 2.0, nemlig et rent teknologisk orienteret perspektiv og som informationsteknologiske forudsætninger for produktion af indhold og som praksisformer, der aflejrer sig i et indhold, der imidlertid er i stadig bevægelse.

Den IT-teknologiske udvikling fra den bliver lanceret til nu og i nærmeste fremtid er det korteste implementeringsforløb i historien.


For mig begynder verden at forandres. Det er godt nok store ord; men den måde vi tænker praksis på ændrer sig. Der bliver stillet nogle overordentlig store krav til os som undervisere. Jeg vil lige undersøge "underviser" for en kort bemærkning:
At være underviser rækker fra at være forlæser til leder i en flok, leder i egenskaben af at være den person, der sætter målene (Disse kommer selvfølgelig et sted fra) i den direkte kommunikation med de studerende.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar